Archive for март, 2011

Химн на ОДЗ „Делфинче“

29.03.2011

   Музика: Дияна Маринова
   Текст: Дияна Димитрова
   Изпълнява: Дияна Маринова

Сред китна градина и чудни цветя
е детска градина Делфинче. (more…)

Advertisements

%d bloggers like this: